joi , februarie 29 2024
Breaking News

Case Modulare Timberframe

Cele mai importate beneficii ale unei case modulare timberframe

In momentul in care vine vorba despre casa perfecta, multe persoane se gandesc la case modulare timberframe. Acest tip de case devine din ce in ce mai popular pe teritoriul Romaniei.

Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni acest lucru dat fiind faptul ca acest tip de case si de constructii ofera multe beneficii. Unele dintre aceste beneficii sunt evidente si sunt cunoscute de multe persoane.

Exista insa si beneficii reale dar mai putin cunoscute ale acestui tip de case. Cateva dintre beneficiile semnificative ale acestui tip de case le puteti descoperi citind articolul pana la final.

Beneficii case modulare timberframe

1. Costuri accesibile

Fara doar si poate, persoanele care au un buget redus la dispozitie, se orienteaza spre case cat mai ieftine. Se stie faptul ca o casa care are structura din caramida sau o casa din BCA sunt scumpe.

Majoritatea persoanelor nu si le permit fara a obtine un imprumut de la banca. Referitor la cei care isi permit o asemenea casa, multi dintre ei nu sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani in acest sens. Prefera casele mai ieftine.

Case Modulare TimberframeDin acest punct de vedere, casele modulare sunt cea mai buna solutie. Pretul acestora este mult mai usor accesibil fiecarei persoane decat pretul unei case traditionale. Chiar si pentru cei care doresc sa isi construiasca pe cont propriu casa, o constructie case modulare timberframe costa mai putin decat construirea unei case traditionale.

2. Constructie precisa

Unul dintre avantajele majore ale structurilor cu cadru din lemn este ca sunt proiectate cu precizie, facandu-le incredibil de puternice si durabile.

Panourile prefabricate sunt realizate in conditii de fabrica intr-un mediu controlat, iar ingineria precisa implicata in proces are ca rezultat niveluri foarte ridicate de consistenta.

3. Intretinere redusa

Cadrul din lemn este o metoda de constructie uscata care ajuta la reducerea contractiei tencuielii, si prin urmare, la eliminarea fisurilor placilor de gips-carton. Acest lucru va permite sa intrati si sa decorati imediat dupa constructie, mai degraba decat sa trebuiasca sa asteptati ca acesta sa „se usuce”.

Intretinerea mai scazuta in primul an de constructie este un factor dovedit, constructorii de locuinte de volum raportand o economie de aproximativ 75% la costurile de apelare inapoi in primul an dupa constructie.

4. Eficienta termica

Lemnul este un izolator natural si ajuta la reducerea nivelului de energie in toate cladirile. Cladirile cu carcasa din lemn le depasesc cu mult pe cele construite folosind materiale traditionale cand vine vorba de eficienta termica.

Si, de asemenea, depasesc cu mult cerintele de reglementare a constructiilor. In plus, o cladire cu cadru din lemn este de asemenea economic de folosit, datorita capacitatii sale de a se incalzi rapid si de a retine caldura pentru mai mult timp.

5. Constructie rapida

Ultimul beneficiu al acestor case modulare timberframe mentionat, este referitor la timpul de constructie. Cand este necesara realizarea unei astfel de case, aceasta este construita intr-o perioada de timp mult mai mica in comparatie cu o casa traditionala.

Acest lucru se datoreaza in mare masura faptului ca structura casei este prefabricata. Pe santier are loc doar asamblarea acestei structuri, peste fundatia cladirii. Practic, nici macar o secunda nu se pierde, ci tot timpul folosit este dedicat proiectului respectiv.

Acestea sunt asadar, 5 avantaje despre care se spune ca sunt asociate cu casele modulare timber frame.

Verifica si

Produzione Finestre

Produzione Finestre

Scopri il Processo di Produzione Finestre in PVC su Misura per Te Quando si tratta …

Close