vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Epilare Brasov

De ce sa aleg epilare Brasov cu laser si nu cu ceara?

Firele de par crescute pe suprafata corpului pot fi indepartate prin diverse proceduri de epilare Brasov. Majoritatea persoanelor aleg sa urmeze astfel de proceduri acum, pentru a scapa de parul de pe corp.

Cel mai adesea, la salon oamenii merg pentru doua proceduri, si anume pentru epilare cu ceara si epilare laser. Vom vedea insa de ce epilarea laser este o solutie mult mai buna decat epilarea cu ceara.

Epilare Brasov cu ceara

Persoanele care opteaza pentru epilare cu ceara, isi pot simti pielea mai neteda imediat dupa procedura. In plus, parul poate incepe sa devina mai subtire in timp odata cu epilarea cu ceara, dar va creste destul de repede. Procedura trebuie de obicei urmata in decurs de trei sau patru saptamani.

Epilarea cu ceara poate fi dureroasa in functie de cine intrebiat si de toleranta acestora la durere. Deoarece parul este indepartat de la radacina, unii oameni spun ca epilarea cu ceara este mai dureroasa decat barbierirea sau decat epilarea cu epiloatorul acasa. Ceara fierbinte va poate arde pielea daca nu sunteti atenti la procedura.

De asemenea, trebuie sa sitit despre epilare Brasov cu ceara ca poate avea si alte dezavantaje. De exemplu, poate provoca foliculi de par inflamati, durere, roseata, fire de par incarnate si iritatii ale pielii.

Epilare BrasovIndepartarea parului facial feminin in timp ce utilizati produse anti-imbatranire sau acneice cu retinoizi poate duce la abraziuni, infectii si chiar cicatrici. Asadar, sfatul nostru este sa va asigurati ca va faceti temele inainte de a urma un tratament de epilare cu ceara.

Nu in ultimul rand, epilarea cu ceara este o procedura care necesita indemanare. Din acest motiv, este recomandat sa mergeti la salon sau sa cereti ajutorul unei persoane cu experienta, care stie sa urmareasca temperatura cand incalzeste ceara.

Epilare cu laser

Fara doar si poate, cand vine vorba despre epilare Brasov, solutia cea mai buna este sa urmati indepartarea parului cu laser. Aceasta procedura ofera o solutie semipermanenta sau permanenta pentru indepartarea firelor de par crescute pe diverse parti ale corpului.

Procedura este efectuata in mai multe sedinte, in functie de culoarea pielii si a parului, dar si in functie de tehnologia utilizata. Aceasta procedura vizeaza distrugerea foliculilor de par, astfel incat sa fie prevenita cresterea ulterioara a parului in zona tratata.

In comparatie cu epilarea cu ceara, epilarea cu laser este o procedura care nu provoaca durere. Daca persoanele invatate cu epilarea cu ceara stiu cat de dureroasa este procedura, pe oricine intrebati despre epilare Brasov cu laser, auziti ca procedura nu doare.

Cele mai sensibile persoane vor spune in cel mai rau caz, ca au simtit o senzatie usoara de disconfort.

Epilarea cu laser in schimb este o procedura care ofera reezultate extrem de durabile. In unele cazuri, in zona tratata nu vor mai creste niciodata fire de par. In alte cazuri, acestea vor creste dupa mult timp, mai ales in cazul in care la finalul tratamentului se respecta sedinte de intretinere.

In plus…

Acestea ar trebui efectuate odata sau de doua ori pe an, in functie de zona si de recomandarile specialistilor de la salon.

Procedura de epilare cu ceara ofera piele neteda in zona tratata pentru una sau doua zile. Apoi, aceasta nu mai este neteda iar parul incepe sa creasca.

Prin urmarea unei epilari definitive, veti avea in permanenta pielea moale si neteda in zona tratata. In plus, nu va veti mai confrunta cu aparitia firelor incarnate de par in zona respectiva.

Asadar, exista suficiente motive datorita carora, procedura de epilare Brasov cu laser merita aleasa in locul epilarii cu ceara. Mai sus v-au fost prezentate pe scurt cateva exemple.

Verifica si

Firma Transport Mobila Bacau

Firma Transport Mobila Bacau

Este rentabila livrarea mobilierului cu o firma transport mobila Bacau? Atunci cand vine vorba despre …

Close