vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Remorca Monococa

Ce marfa poate fi transportata intr-o remorca monococa?

O remorca monococa isi poate dovedi eficienta in viata de zi cu zi in foarte multe situatii. Aceasta poate reprezenta cea mai buna solutie atunci cand se doreste efectuarea unui transport de marfa. Exista diverse tipuri de marfa care pot fi asezate perfect si transportate in aceasta remorca. Mai multe detalii referitoare la acest subiect insa, vor fi prezentate in continuare.

Marfa transportata intr-o remorca monococa

O astfel de remorca poate reprezenta cea mai buna solutie pentru persoanele din mediul rural. Aici, cele mai multe persoane au ca ocupatie de baza agricultura. Ei bine, in acest domeniu de activitate, un mijloc de transport precum un tractor cu remorca este o necesitate.

Remorca MonococaAgricultorii trebuie sa transporte in fiecare toamna recoltele de pe camp, trebuie sa duca ingrasamantul la teren, etc. Ce solutie ar putea fi mai eficienta oare pentru acestia decat un tractor si o remorca monococa?

Ei bine, nu doar pentru agricultura se poate folosi tractorul cu o astfel de remorca atasata. Poate fi necesara efectuarea unui transport de nisip. In interiorul unei asemenea remorci nisipul este transportat fara probleme.

O remorca de acest tip poate fi folosita si pentru transportul materialului lemnos de exemplu (cherestea, butuci de lemn, etc.). Practic, totul depinde de necesitatile fiecaruia. Intr-o asemenea remorca pot fi transportate aproape toate tipurile de marfa. Chiar si lichidele pot fi transportate, daca sunt depozitate in bidoane sau butoaie pentru a nu se varsa.

De ce acest tip de remorca?

O remorca monococa este caracterizata printr-un design exclusiv si permite manipularea usoara a marfurilor. Acestea vor ajunge de fiecare data intacte la destinatie.

De mentionat este faptul ca o astfel de remorca poate fi prevazute cu doua axe in tandem sau cu trei axe (tridem). Foarte important de preciat este ca remorca agricola monococa este echipata cu cilindrii de basculare. Acest lucru inseamna ca remorca dispune de functia de basculare. Practic, nu mai trebuie descarcata marfa manual, pentru ca aceasta este basculata din remorca foarte usor.

In ceea ce priveste sasiul, de obicei acesta este fabricat din profile de otel. O asemenea remorca este dotata si cu sistem de franare.

Verifica si

Alimentari cu Energie Electrica

Alimentari cu Energie Electrica

Motive pentru care este nevoie de alimentari cu energie electrica Exista multe utilizari ale electricitatii …

Close