joi , februarie 29 2024
Breaking News

Restaurant Rasnov

Ce locatii puteti vizita dupa ce mancati la restaurant Rasnov?

Dupa ce serviti masa la un restaurant Rasnov, aveti posibilitatea de a vizita diverse atractii turistice. Despre acestea vom discuta in randurile urmatoare.

Locuri de vizitat dupa ce serviti masa intr-un restaurant Rasnov

Asadar, incepem cu cel mai important obiectiv turistic de aici, si anume Cetatea Rasnov. Nu cred ca exista persoana in Romania care sa nu fi auzit cel putin odata in viata de aceasta cetate.
Despre Cetatea Rasnov se stie ca este una dintre cele mai bine conservate cetati din Transilvania. Este o cetate construita din lemn conform izvoarelor istorice, in secolul al XVlll-a, cu ajutorul Cavalerilor Teutoni. Cladirile din piatra insa sunt mai noi, acestea datand din secolul XIV.

Daca intentionati sa ajungeti la Cetatea Rasnov trebuie sa cunoasteti programul de vizitare. In timpul sezonului cald, puteti vizita Cetatea intre orele 09:00 – 18:00. Pe timpul sezonului rece insa, puteti vizita acest loc minunat intre orele 09:00 – 17:00.

Restaurant RasnovInainte de a ajunge la cetate insa, trebuie sa serviti micul dejun intr-un restaurant Rasnov. Veti putea savura diverse preparate locale. Acestea atrag ca un magnet turistii, atat pe cei romani cat mai ales pe straini. Apoi, la sfarsitul vizitei la cetate puteti merge la acelasi restaurant Rasnov. Va trebui sa mancati inainte de a porni la drum spre casa.

Daca veti petrece mai mult timp la Rasnov, puteti vizita si Dino Parc. Acesta este la momentul actual cel mai mare parc de dinozauri in marime naturala din Europa de Sud-Est.

Acesta este unul dintre cele mai importante locuri in care puteti merge cu familia. Cei mici vor fi cu siguranta incantati sa descopere parcul cu dinozauri. Acesta reprezinta poate cea mai importanta atractie turistica pentru copiii din Transilvania.

Si cel mai important, acest parc se afla langa Cetatea Rasnov. Deci, imediat ce vizitati cetatea, puteti vizita si parcul.

Foarte aproape de localitatea Rasnov se afla si Pestera Rasnoavei Aceasta este situata in Masivul Postavarul si are o lungime de 390 metri. Pentru decorul pesterii s-au folosit elemente cartstice unice. Trebuie sa stiti insa ca nu este accesibila pestera in sezonul ploios.

Daca totusi ajungeti in acest sezon la pestera dar nu puteti intra, puteti merge la Rasnov. Este locul perfect pentru a lua masa, si a admira cetatea, inainte de a va intoarce acasa.

Concluzie

Asadar, prima data cand ajungeti la Rasnov, trebuie sa luati masa intr-un restaurant Rasnov. Pe urma, in functie de cum v-ati stabilit programul, puteti incepe vizitarea obiectivelor turistice.

Cel mai probabil veti alege ca mai intai de toate sa vizitati Cetatea Rasnov. Pe urma se poate vizita si Dino Parc, care dupa cum va spuneam, se afla foarte aproape de cetate.

Daca timpul va permite, puteti alege sa vizitati si locurile din apropierea localitatii. Pesterea Rasnoavei reprezinta unul dintre cele mai interesante locuri pe care trebuie sa le vedeti. Aveti acces insa in aceasta pestera doar in perioada in care nu este sezonul ploios. In sezonul ploios nu veti putea avea acces la pestera.

Inainte de a pleca spre casa, poate va ganditi sa faceti o vizita si la Brasov. Ar fi pacat sa va aflati in judetul Brasov si sa nu vizitati orasul. Numarul obiectivelor turistice din oras este mult mai mare. Si de asemenea, inainte de a porni spre oras, puteti lua masa la un restaurant Rasnov.

Verifica si

Epilare Brasov

Epilare Brasov

De ce sa aleg epilare Brasov cu laser si nu cu ceara? Firele de par …

Close