vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Service GSM Brasov

Ce probleme software pentru iPhone 14 se repara intr-un service gsm Brasov?

Chiar si cele mai performante smartphone-uri de la Appele pot ajunge intr-un service gsm Brasov cu probleme hardware sau software.

Acest articol va prezinta situatii in care cele mai noi telefoane scoase pe piata de catre Apple ajung in service cu probleme software. In cazul in care detineti un asemenea telefon mobil inteligent sau doriti sa achizitionati unul, cititi cu mare atentie. Toate informatiile de mai jos va pot fi de mare folos.

IPhone 14/14 Plus/14 Pro intr-un Service GSM Brasov

iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max sunt cele mai puternice telefoane pe care Apple le-a livrat pana acum. Au hardware imbunatatit pentru conectivitate celulara, in special 5G. In special, iPhone 14 Pro si 14 Pro Max vin cu un modem Snapdragon X65 care se presupune ca ofera viteze cu 38% mai mari intr-o retea 5G.

Din pacate, multi utilizatori ai seriei iPhone 14 se plang acum de problemele de conectivitate 5G. Unii spun ca se confrunta cu scaderi bruste de apeluri, in timp ce altii raporteaza viteze lente de incarcare si descarcare.

Daca va confruntati cu aceeasi problema cu noul iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max, puteti incerca cateva solutii inainte de a merge intr-un service gsm Brasov.

Daca puteti remedia problema astfel, aveti noroc. In caz contrar trebuie sa va deplasati pana la service pentru ca expertii in reparatii software iPhone sa va remedieze problema.

Solutia 1: Reporniti dispozitivul

Una dintre cele mai de baza solutii pentru a remedia diverse probleme iPhone este repornirea dispozitivului. Acest lucru rezolva adesea erori minore ale software-ului. Odata ce iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max porneste, verificati conectivitatea. Este foarte posibil ca problema sa fie remediata astfel, in doar cateva secunde.

Solutia 2: Utilizati modul Avion

Service GSM BrasovDaca repornirea iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max nu functioneaza, incercati sa activati si sa dezactivati modul Avion. Activarea modului Avion va dezactiva toate activitatile de retea.

Din nou, dezactivati modul Avion pentru a forta iPhone-ul sa se conecteze la reteaua operatorului dvs. de transport. Acest truc functioneaza adesea si rezolva problema. Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

  • Trageti in jos centrul de control.
  • Atingeti pictograma mod Avion (ar trebui sa devina albastru odata pornit).
  • Asteptati un minut si apoi atingeti pictograma din nou pentru a dezactiva modul Avion.

Solutia 3: Fortati repornirea iPhone-ului

Daca cele doua metode de mai sus nu reusesc sa rezolve problema, incercati sa fortati repornirea iPhone-ului. Este diferita de repornirea normala, deoarece o repornire fortata opreste puterea curenta de la bateria telefonului la hardware-ul telefonului si reseteaza telefonul la nivel hardware. Nu veti pierde nicio setare.

Solutia 4: Resetati setarile de retea

Resetarea setarilor de retea este ultima optiune pe care trebuie sa o incercati. Daca acest lucru nu functioneaza, trebuie sa vizitati un service gsm Brasov pentru a cere ajutor. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a reseta setarile de retea ale iPhone-ului dvs. 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max:

  • Atingeti aplicatia Setari.
  • Pe urmatorul ecran, atingeti General.
  • Pe urmatorul ecran, gasiti si atingeti Resetare.
  • Pe urmatorul ecran, atingeti optiunea care spune „Resetati setarile de retea”.
  • Telefonul va va cere parola. Furnizati codul pentru a continua.
  • In cele din urma, va trebui sa confirmati ca doriti sa resetati toate setarile. Continua.

Concluzie

Acest articol v-a prezentat solutiile de dinaintea unei vizite intr-un service gsm Brasov pentru probleme de conectivitate iPhone. Daca modelele cele mai noi de la Apple continua sa aiba probleme, mergeti intr-un service de telefoane Brasov.

Fiind foarte bine pregatiti si dotati cu instrumente de lucru profesionale, expertii vor remedia problema. Sunt foarte priceputi si la reparatii software cat si la reparatii hardware. Doar ei va mai pot ajuta!

Verifica si

Epilare Brasov

Epilare Brasov

De ce sa aleg epilare Brasov cu laser si nu cu ceara? Firele de par …

Close